Onze menukaart
OM TE DELEN OF NIET
Pata Negra Iberico 16€
VOORGERECHTEN
Carpaccio van Rund Olijfolie Parmezaan 18€
Huisgemaakte Kaaskroket 1 of 2 stuks 12€ of 18€
Huisgemaakte Garnaalkroket 1of 2 stuk 15€ of 20€
Scampi’s van de chef 19€
VLEESGERECHTEN (onze specialiteit!)
Côte van de Chef natuur BWB 29€
Filet Pur natuur BWB 34€
Paard - Filet Pur 35€
Saus naar keuze:
Béarnaise 4€
Peperroom 4€
Archiduc 4€
Provencale 4€
Geserveerd met verse frietjes en slaatje
VISGERECHTEN
Zalmhaasje met lentegroenten, romige Chablissaus,
35€ puree of frietjes
ONZE SUGGESTIES
Voorgerechten
Gerookte zalm met garnituur 20€
Tartaar van zalm met appeltjes,
bieslook en crème van avocado 21€
Hoofdgerechten
Huisbereide americain van de chef
met slaatje en frietjes 29€
Slaatje van grijze garnaaltjes 32€
32€ Hoevekip met sla, frietjes en saus naar
.... peperroom, archiduc)
€39 Paling in 't groen
KLEINE KAART
Stoofvlees met verse frietjes 27€
Balletjes in tomatensaus met frietjes 27€
Vegetarische balletjes in tomatensaus met frietjes 27€
DESSERTS
Sorbet citroen 10€
Dame Blanche 10€
Coupe Brésilienne 10€
Coupe Avocaat 10€
Coupe Kolonel 12€
Crème Brulée 10€
Moelleux au Chocolat 10€
Warme Appeltaart met vanille- ijs 11€
*Al onze prijzen zijn BTW inbegrepen.